All for Joomla All for Webmasters

info@neuhoff.nl / +31 (0) 20 4930701

Bouw Service

Bouw Service

Bouw Service

Bouw Service

Bouw Service

Een bouwproces kan erg complex zijn. Verschillende betrokken partijen zijn elk een aanspreekpunt waarbij goede communicatie en begeleiding een belangrijke schakel is voor een succesvol eindresultaat. Dit proces, de communicatie en begeleiding, kan veel zorgen met zich meebrengen.

Om u dit te besparen kunt u het bouwproces uitbesteden aan Neuhoff Retail Maintenance BV. Hiermee maakt u ons het aanspreekpunt van uw bouwproject. Wij zorgen voor een goede communicatie en uitstekende begeleiding met alle betrokken partijen. Dit schept overzicht.

Ervaring

Neuhoff Retail Maintenance BV is gespecialiseerd in het gehele bouwproces. Van het plan van aanpak naar de uitvoering tot aan de oplevering en nazorg van uw bouwproject. We leiden u graag langs alle valkuilen zodat uw bouwproject perfect verloopt. Neuhoff Retail Maintenance BV heeft ervaring in het gehele bouwproces. De kwaliteit, planning, kosten en begeleiding zijn bij ons in goede handen. U kunt zelf aangeven of wij uw gehele bouwproces verzorgen of bij facetten ondersteuning bieden. Wij bieden u onze service en ondersteuning bij bouwmanagement voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze bouwmanagement of een vakkundig advies? Neem dan vrijblijvend contact op, wij staan graag voor u klaar.

Top