All for Joomla All for Webmasters

info@neuhoff.nl / +31 (0) 20 4930701

Brandpreventie

Brandpreventie

Brandpreventie

Brandpreventie

Brandpreventie

Soms kan een brand zomaar gebeuren. Er kan bijvoorbeeld een kortsluiting in de meterkast ontstaan of uw pand kan door bliksem worden getroffen. En soms kan een ongelukje simpelweg in een klein hoekje zitten. De schade kan enorm zijn als er niet snel en adequaat op wordt gereageerd. Het is een verschrikkelijke belevenis waar gelukkig goede maatregelen en preventiemiddelen voor bestaan. Bij Neuhoff vinden we het erg belangrijk om zoveel mogelijk mensen te informeren en te helpen bij de juiste brandpreventie. Ook voor u staan we graag klaar.

Wees slim

Het is uiteraard niet mogelijk om alle risico’s uit te sluiten, maar we kunnen wel ontzettend veel doen om zoveel mogelijk te voorkomen met de juiste brandmelding installaties en andere voorbereidingen. Elke situatie is uniek en daarom vraagt elke brandmeldingsvraag om een andere aanpak. Zo heeft een kantoor bijvoorbeeld hele andere dingen nodig dan een kleuterschool. Het is daarom van essentieel belang dat u geen standaard aanpak gebruikt, maar brandpreventie toepast die helemaal is aangepast aan uw unieke situatie. Zo weet u zeker dat u de beste oplossing te pakken heeft die het veiligst werkt. Met onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe we dit voor elkaar kunnen krijgen.

Voorkom schade

Neuhoff is een NCP-gecertificeerd branddetectiebedrijf, wat betekent dat we u op de juiste manier kunnen adviseren, de middelen kunnen leveren en deze installeren. We regelen het complete pakket voor u, van de benodigde documentatie tot de juiste apparatuur aan toe. We helpen u graag verder om uw omgeving zo brandveilig mogelijk te maken. Dit werkt en leeft niet alleen een stuk prettiger, maar kan ook zeer veel schade voorkomen en zelfs levens redden. Zorg voor de juiste brandpreventie met Neuhoff, dat zit u goed.

Top