All for Joomla All for Webmasters

info@neuhoff.nl / +31 (0) 20 4930701

Vastgoed

Vastgoed

Vastgoed

Vastgoed

Vastgoed

Neuhoff Retail Maintenance BV is gespecialiseerd in het beheren van leegstaand vastgoed voor zowel zakelijke als particulieren klanten. We beheren kleine woningen tot aan grote kantorenpanden en er wordt een passende oplossing gekozen voor uw vastgoed.

Tijdelijke bewoning en gebruik

We bieden verschillende mogelijkheden om uw pand te beheren. Het is mogelijk om te kiezen tussen tijdelijke bewoning of gebruik van uw pand. Als u kiest voor tijdelijke bewoning wordt er door middel van een zorgvuldige selectie nieuwe bewoners gekozen die tijdelijk gebruik gaan maken van uw leegstaande vastgoed. Wilt u liever niet dat uw pand bewoond wordt maar wel beheerd? Dan is tijdelijk gebruik van uw pand een optie. Hier wordt een keuze gemaakt uit een selectie ondernemers die overdag uw pand gebruiken als werkruimte.

Effectief

Uit ervaring weten wij dat dit een effectieve oplossing is voor zowel uals opdrachtgever, als voor tijdelijke bewoners of ondernemers. Zij passen op uw pand en zorgen voor representativiteit van het pand en de omgeving. Zo hoeft u geen zorgen te maken over de onderhoud van het pand en de negatieve gevolgen van leegstand zoals gebrekkig onderhoud, kraken en vandalisme.

Duidelijke afspraken

Wij respecteren de rechten en plichten van opdrachtgever en bewoners, we kiezen voor een transparante werkwijze zodat u, en de tijdelijke bewoners, weet waar u aan toe bent. We werken met een passend en persoonlijk contract waar heldere afspraken over onder andere de kosten, de looptijd en de privacy voor alle betrokken partijen zijn vastgesteld. Wij bieden u onze service en ondersteuning bij vastgoed beheer voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Hoe klein of groot uw vastgoed ook is.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze bouwmanagement of een vakkundig advies? Neem dan vrijblijvend contact op, wij staan graag voor u klaar.

Top