All for Joomla All for Webmasters

info@neuhoff.nl / +31 (0) 20 4930701

Loodgieters

Loodgieters

Loodgieters

Loodgieters

Loodgieters

Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter voor uw loodgieter werkzaamheden in Nederland? Dan bent u bij Neuhoff aan het juiste adres. Wij verrichten alle werkzaamheden die horen bij de loodgieter. Zo installeren wij gas- en waterleidinginstallaties, hemelwaterafvoersystemen en verhelpen wij diverse problemen met uw riolering.

Gasinstallaties

Onder loodgieter werkzaamheden valt ook het installeren en controleren van gasinstallaties. Neuhoff is een erkend Gastechnisch Installatiebedrijf. Naast het ontwerpen en aanleggen van gasinstallaties zijn wij ook bevoegd deze installaties te keuren. De veiligheid en kwaliteit van een gasinstallatie is voor iedereen belangrijk.

Waterleidinginstallaties

Ook voor het ontwerpen en installeren van koud- en warmwaterleidingen bent u bij Neuhoff aan het goede adres. Een luxe badkamer met whirlpool en/of een douchetempel valt of staat met een goed aangelegde waterleidinginstallatie. Door onze jarenlange ervaring zijn wij tevens de juiste partner voor legionellapreventie. Wij verzorgen legionella risicoanalyses, tekeningen en logboeken.

Hemelwaterafvoersystemen

Wanneer een hemelwaterafvoersysteem niet goed wordt aangebracht, kan dat leiden tot het ineenstorten van gebouwen. Een goed aangebracht hemelwaterafvoersysteem voorkomt veel ellende. Wij kunnen ook controleren of uw dak voldoet aan de laatste eisen betreffende noodoverlaten.

Riolering

Wanneer uw riolering niet goed is ontworpen en/ of geïnstalleerd, kan dit een dagelijkse ergernis worden. Neuhoff heeft de loodgieter in huis die de kennis en kwaliteit bezitten uw problemen hiermee te verhelpen. Zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Ook voor verstoppingen kunt u bij ons terecht. Wij zorgen er met de juiste apparatuur voor dat uw probleem zo snel mogelijk verholpen is.

Top