All for Joomla All for Webmasters

info@neuhoff.nl / +31 (0) 20 4930701

Elektrotechniek

Elektrotechniek

Elektrotechniek

Elektrotechniek

Elektrotechniek

Neuhoff is de expert in het aanleggen van elektrotechnische installaties. Onze elektricien heeft een breed aanbod van diensten voor uw bedrijfspand of woning.

Licht- en krachtstroominstallaties zijn het hart van elke elektrische installatie en vormen de basis van elk huis en bedrijfspand. U kunt hierbij denken aan de verlichting, schakelaars, wandcontactdozen en voedingen voor machines. Neuhoff helpt u verder met eenvoudige elektrische installaties en complexe projecten. Onze elektricien ontwerpt een veilige en functionele installaties die aan alle wettelijke eisen en voorschriften voldoen.

Groepenkasten

De groepenkast bevindt zich meestal in de meterkast van uw pand en bevat de belangrijkste onderdelen die nodig zijn voor een veilige elektrotechnische installatie. De groepenkast wordt gevoed met stroom uit het elektriciteitsnetwerk over de groepen die u nodig heeft in uw pand. Een groepenkast heeft altijd beveiligingen tegen kortsluiting of overbelasting van uw elektrotechniek. Dit zijn de zekeringen of installatieautomaten. Neuhoff helpt u verder met al uw vragen en problemen omtrent uw groepenkast. Voor installatie, onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht.

Top