All for Joomla All for Webmasters

info@neuhoff.nl / +31 (0) 20 4930701

Retail Management

Retail Management

Retail Management

Retail Management

Retail Management

Wanneer u als winkeleigenaar toe bent aan een verbouwing of een nieuwe styling van uw winkel kan dit als storend worden ervaren voor uw werknemers en klanten. Misschien moet de winkel dicht of lopen er wekenlang bouwlieden rond om uw winkel weer als nieuw te laten lijken.

Zo’n verbouwing is een goede investering voor de toekomst van uw retail en hoeft helemaal niet storend te zijn. Neuhoff Retail Maintenance BV wilt u hierbij graag helpen. Wij streven ernaar om de verbouwing en/ofrestyling op de juiste manier aan te pakken. Onze specialisatie is er voor zorg te dragen dat de verbouwing zo min mogelijk invloed heeft op uw verkoopproces.

Optimaal en vakkundig

Neuhoff Retail Maintenance BV is gespecialiseerd in het leiden van de faciliteiten en voorzieningen in de retail, met als doel dat werknemers zo aangenaam mogelijk kunnen werken in een optimale werkomgeving. Hierbij kunt u denken aan de inrichting van de winkel, de klimaatbeheersing en de veiligheid. Wij zorgen ervoor dat het werken in uw retail zo goed mogelijk verloopt.

Wij bieden ondersteuning aan winkels en warenhuizen, ofwel aan retail, bij het reorganiseren, aanbesteden, aansturen van facilitaire diensten. We zorgen dat elke werknemer met de juiste diensten en faciliteiten kunnen werken om uw retail succesvol en optimaal te kunnen laten draaien.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze retail facility management of een vakkundig advies? Neem dan vrijblijvend contact op, wij staan graag voor u klaar.

Top