All for Joomla All for Webmasters

info@neuhoff.nl / +31 (0) 20 4930701

Glas Service

Glas Service

Glas Service

Glas Service

Glas Service

Is uw raam aan vervanging toe? Neuhoff Glashandel is de expert op het gebied van alle soorten glas en glasherstel. Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar om het glas bij u te komen vervangen.

24/7

Het kan gebeuren dat u ‘s nachts of in het weekend glasschade oploopt. Het maakt niet uit hoe laat, dankzij onze 24 uur service staan wij 24 uur per dag, zeven dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.Wanneer u buiten kantooruren belt komt u direct in contact met de dienstdoende glaszetter. Onze servicewagens zijn uitgerust met de meest voorkomende soorten glas, zodat we in de meeste gevallen het glas per direct kunnen vervangen. Mocht het glas dat u nodig heeft niet meer op voorraad zijn, dan zal onze glaszetter een noodvoorziening plaatsen zodat u op dat moment toch bent geholpen. Het glas zal dan besteld worden en zo snel mogelijk bij u worden vervangen. Wij bieden u onze service en ondersteuning bij glasherstel voor zowel particuliere als zakelijke klanten

Kwaliteit

Al onze producten zijn KOMO en CE-gecertificeerd. Met het KOMO kwaliteitskeurmerk wordt aangetoond dat het product volgens de Nederlandse prestatie-eisen van de bouwregelgeving voldoet. Het CE geeft aan dat het product voldoet aan de Europese beproevingen. Het plaatsen van het glas verloopt geheel volgens de reglementen van het SKH ISO 9001. U bent dus verzekerd van een goed en duurzaam product!

Verzekering

Neuhoff Retail Maintenance BV heeft haar klanten weten te bewijzen dan onze service hoog in het vaandel staat, en dat wij altijd zorgen dat de klant tevreden blijft. Wij werken niet voor niets samen met diverse grote verzekeringsmaatschappijen en vastgoed ondernemingen in heel Nederland, en tegenwoordig ook in het buitenland. Bent u verzekerd tegen glasschade? Wij handelen het graag af met uw verzekeringsmaatschappij, dat scheelt u een hoop papierwerk.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze glasherstel, glasschade service of een vakkundig advies? Neem dan vrijblijvend contact op, wij staan graag voor u klaar!

Top