All for Joomla All for Webmasters

info@neuhoff.nl / +31 (0) 20 4930701

Tijdelijke Accommodatie

Tijdelijke Accommodatie

Tijdelijke Accommodatie

Tijdelijke Accommodatie

Tijdelijke Accommodatie

Als plotseling behoefte ontstaat aan onderdak voor werknemers, bewoners, leerlingen of studenten ligt een keuze voor modulaire huisvestingsoplossingen voor de hand. Tijdelijke accomodatie in de vorm van woningen, schoollokalen of hotelkamers is snel te realiseren met de woon- en kantoorunits van Neuhoff. Wij beschikken over een grote voorraad direct beschikbare bouwunits. Binnen 24 uur gebruiksklaar geleverd in heel Nederland/buitenland.

Tijdelijke kantoorruimte of noodwinkel

Bij de verbouwing of verhuizing van een vestiging, of na een brand of overstroming kan het nodig zijn een afdeling of zelfs het complete kantoor tijdelijk elders onder te brengen. Neuhoff levert tijdelijke kantoorruimte op maat voor elke branche. Wij weten precies wat u nodig hebt en kunnen voldoen aan de specifieke eisen voor elke sector. Van een compleet bekabeld en beveiligd bankkantoor tot een moderne slagerij inclusief koel- en vriesunits en vleesverwerkingsruimte volgens HACCP-normen.

Tijdelijke oplossingen van permanente kwaliteit

Met behulp van moderne modulaire bouwsystemen en elementenbouw kunnen wij snel tijdelijke gebouwen plaatsen die echter qua comfort en gebruiksgemak niet onder doen voor ‘gewone’ permanente kantoren, winkels of scholen. Inclusief alle ICT- en facilitaire voorzieningen als airco, sanitairunits en zelfs een kantine. Meer weten? Neem snel contact met ons op.

Top