Geschiedenis

Neuhoff Retail Maintenance BV is sinds haar oprichting in 1983 gegroeid naar een full-service dienstverlener op het gebied van glasschade herstel service. Het van oorsprong Friese bedrijf heeft naast haar vestiging in Amsterdam, een vestiging in Zaandam en Weesp waar zij haar klanten bediend. Neuhoff Retail Maintenance BV heeft ruim 13 medewerkers in dienst om aan uw vraag en kwaliteitseisen te voldoen.

Vanaf het jaar 2000 is Neuhoff Retail Maintenance BV uitgegroeid tot een professionele speler in de gehele glasbranche. Door onze samenwerking met Uniglas kunnen wij u 24 uur per dag landelijk ten alle tijden voorzien van onze dienstverlening.

Onze dienstverlening is uitgebreid met reguliere glasschade herstel tot het herstel van eventueel inbraakschade, ander groot onderhoud of verbouwingen. Zowel de glasschade herstel als de kleine reparaties vallen onder dezelfde afdeling, beide ondergebracht in een aparte entiteit.  Eind 2012 is het besluit genomen om landelijk samen te werken met herstel direct vanwege de veelvuldige vraag vanuit de markt naar deze vorm van dienstverlening door zowel de particulier, overheid, bedrijfsleven en sportsectoren. Via ons partner waarmee wij samenwerken kunnen wij u landelijk helpen met schades cq onderhoud die herstelt dienen te worden. In onze callcenter staan 24 uur per dag professionals klaar om uw schade in behandeling te nemen, zowel regionaal als landelijk.